Η Κοντσίτα αγκαλιά με τον σύζυγο και τον Ρίκι Μάρτιν!

18.05.2015
Ιδιαίτερα δραστήρια στα σόσιαλ μίντια η αμφιλεγόμενη περσινή νικήτρια της Γιουροβίζιον ποστάρει φωτογραφίες με τους... άντρες της!

Η Κοντσίτα Βουρστ (Conchita Wurst) -κατά κόσμον Τόμας Νόιριτ (Thomas Neuwirth)- έγινε διάσημη για την ιδιαίτερη εμφάνισή της, αλλά και για την εντυπωσιακή φωνή της. Θέλοντας πάντα να συγκεντρώνει επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, η 26χρονη σταρ τροφοδοτεί αναλόγως τα σόσιαλ μίντια.

Ξεκινώντας από τον σύζυγό της.

Ευτυχισμένη και παντρεμένη με τον Ζακ Πατριάκ (Jacques Patriaque) είναι η Κοντσίτα και μάλιστα του "στέκεται" με ιδιαίτερη θέρμη σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. Όπως αυτό το πιο πρόσφατο για παράδειγμα από όπου και η φωτογραφία.

Το ζευγάρι ποζάρει όλο γλύκα στον φακό και ο Ζακ Πατριάκ ευχαριστεί το ταίρι του για τη στήριξη που του προσφέρει\ σε κάθε του προσπάθεια. Εδώ το βήμα αφορά σε ένα από τα εκκρηκτικά σόου "Boylesque" που επιμελείται ο Πατριάκ. Αυτά είναι...

Αν και μετά την επόμενη φωτογραφία ενδέχεται ο σύζυγος να αρχίσει τις ζήλιες.

Αγκαλια με τον Ρίκι Μάρτιν ποζάρει η Κοντσίτα ενώ στη λεζάντα δεν μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό της για τον Λατίνο καλλιτέχνη -δηλωμένο γκέι και πατέρα δίδυμων αγοριών, παρεμπιπτόντως. "Είναι αδύνατον να μην σε ερωτευτώ", γράφει μεταξύ άλλων. ο Ζακ τι λέει;

Από το Instagram της αυστριακής τραουδίστριας πάντως, συλλέξαμε ακόμη μία, πολύ ρομαντική πόζα, μέρος εντιτόριαλ για ρεπορτάζ μόδας.