H Pink δέχεται μπούλινγκ αλλά... δε μασάει

14.05.2015
Αποφασισμένη να μη δεχτεί μπούλινγκ για τα κιλά της δηλώνει η Πινκ (Pink). Η τραγουδίστρια επιμένει πως δε θα μπει στο τριπάκι να καλύπτει το σώμα της μόνο και μόνο επειδή κάποιοι κακεντρεχείς σχολιάζουν τον σωματότυπό της.

"Κάποιοι νομίζουν πως μετρά η γνώμη τους και έχει βάρος και δεν ξέρω από που κι ως πού ή γιατί δίνουν συτον εαυτό τους τόση αξία. Νομίζω πως είναι σημαντικό να τους υπενθυμίσω πως δε με νοιάζει" είπε η ίδια μιλώντας στο Entertainment tonight.

Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές υπήρξε παλαιότερο περιστατικό στο Twitter. Κάποιοι followers της γνωστής τραγουδίστριας έκαναν επιριτικά και προσβλητικά σχόλια για το βάρος της βλέποντας φωτογραφίες της από της εμφάνισή της σε gala κατά του καρκίνου και στα οποία η Pink είχε απαντήσει με ένα μακροσκελές μήνυμα.

Μεταξύ άλλων η Pink είχε τονίσει πως τα κιλά της είναι μεγάλο ζήτημα για πολλούς κι απασχολεί κάποιους πολύ περισσότερο από το ζήτημα του καρκίνου αλλά και πως νιώθει όμορφη κι είναι ευτυχισμένη.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της επανέρχεται στο θέμα και σημειώνει:

"Δεν τα πάω καλά με το μπούλινγκ. Ποτέ δε τα πήγαινα. Δεν είναι άτομο που θα γίνω θύμα μπούλινγκ. Δεν είμαι άτομο που θα κάτσω αμέτοχη και θα κοιτώ ανθρώπους να δέχονται μπύλινγκ χωρίς ν΄αντιδράσω. Μεγαλώνω ένα κοριστάκι. Είμαι κι εγώ κορίτσι. Έχω συναισθήμτα. Ο κόσμος πιστεύει πως δεν παίρνω χαμπάρι και είμαι σκληρή, πιο σκληρή κι από ατσάλι αλλά είμαι κι εγώ άνθρωπος.

Είσαι περίεργη να δεις το φόρεμα που προκάλεσε τα σχόλια & την έντονη αντίδραση της Pink; Κανε κλικ στην επόμενη σελίδα.

Αυτό είναι το επίμαχο φόρεμα