Έξαλλος ο Λιάγκας με τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Hello [vds]

13.05.2015
Ενταση και εκνευρισμός επικράτησε στο «Πρωινό» του Ant1 ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Αρη Καβατζίκη με αφορμή την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο περιοδικό Hello! Όλοι θυμόμαστε τι είχε συμβεί λίγους μήνες πριν, όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε προχωρήσει σε αγωγή ενάντια στο περιοδικό και από την πλευρά της η εκδότρια, Ελενα Μακρή Λυμπέρη, είχε μιλήσει σε κείμενό της για την Ελένη Μενεγάκη με βαρείς χαρακτηρισμούς.
Πώς της είχε απαντήσει τότε η Μενεγάκη; Είχε προκαλέσει να μη ξαναδημοσιεύσει ποτέ ξανά το όνομά της στα περιοδικά της.
Με αφορμή όλα αυτά ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά στον Αρη Καβατζίκη, που είναι και διευθυντής σύνταξης στο εν λόγω περιοδικό: «Τι είμαστε εμείς οι δημοσιογράφοι που μας λένε αλήτες, ρουφιάνους… Είχε δηλώσει ο κ. Καβατζίκης από αυτή εδώ τη θέση ότι μετά την κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη, δεν θα την ξαναπαίξουν ποτέ. Η επιστροφή της Ελένης δηλαδή είναι είδηση; Από το Hello το μάθαμε; Για μένα σήμερα η είδηση είναι ότι η Μενεγάκη ξαναγύρισε στο εξώφυλλο».
Ο Άρης Καβατζίκης τοποθετήθηκε άμεσα: «Η αφορμή για να καλωσορίσουμε την Ελένη στο Hello είναι διπλή –δεν απέσυρε την αγωγή, άλλο η αγωγή κι άλλο το περιοδικό. Πρώτον, επειδή η Ελένη βγήκε στην εκπομπή και πήραμε ένα μήνυμα “αγάπη μόνο”. Η αγάπη τα νικάει όλα. Και το δεύτερο είναι επειδή τα περιοδικά τα φτιάχνουμε για τον κόσμο και ο κόσμος θέλει να βλέπει την Ελένη στο περιοδικό».
Τότε, η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα ήταν «Αντε ρε τώρα! Να λέτε αλήθειες στον κόσμο ρε. Όποτε πέφτει η κυκλοφορία βάζετε τη Μενεγάκη στο εξώφυλλο. Αποχωρώ από την πρωινή ζώνη. Τέλος. Το δηλώνω επί τούτου, αποχωρώ από την τηλεόραση».