Χωρισμός- έκπληξη για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια και επιχειρηματία

07.05.2015
Τίτλοι τέλους για έναν έρωτα που κράτησε έξι μήνες και είχε μάλιστα περάσει στο στάδιο της συγκατοίκησης. Η νεαρή όμορφη τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας, που εκτός από προσωπική σχέση είχαν και κοινές επαγγελματικές βλέψεις, δεν είναι πλέον μαζί.

Αν και όλα φαίνονταν να εξελίσσονται ομαλά, μιας και η τραγουδίστρια δήλωνε όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον έρωτά της για τον επιχειρηματία, το όνειρο τελείωσε.

Ο λόγος για την Νάνσυ Αλεξιάδη -που την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 3 - και τον γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Γιώργο Πλέστη.

Διαβάζουμε σε παλιότερο δημοσίευμα:

«Η πρώτη συνάντησή τους έγινε για επαγγελματικούς λόγους, ενώ τις συστάσεις ανέλαβαν κοινοί τους γνωστοί. Εκείνος διέκρινε αμέσως κάτι που τον άγγιξε και ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για την όμορφη τραγουδίστρια. Ως γνήσιο αρσενικό, τη διεκδίκησε με κάθε τρόπο και εκείνη δεν άργησε να εκτιμήσει την κολακευτική επιμονή αλλά και την ευθύτητα του επιχειρηματία. Μετά τα πρώτα ραντεβού, κατάλαβαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον».

πηγή govastileto.gr