Το 600.000 ευρώ πάρτι του Μπέκαμ στο πιο χλιδάτο ξενοδοχείο του Μαρακές [photo]

04.05.2015
Σαραντάρισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα γιόρτασε όπως μόνο αυτός... μπορούσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Πώς; Κάνοντας ένα έξτρα χλιδάτο πάρτι στο Μαρακές!

Σαραντάρισε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και τα γιόρτασε όπως μόνο αυτός… μπορούσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Πώς; Κάνοντας ένα έξτρα χλιδάτο πάρτι στο πολυτελές θέρετρο Amanjena, στα προάστια του Μαρακές και ξοδεύοντας κάτι παραπάνω από 600.000 ευρώ!

Το γεγονός αυτό το μοιράστηκε μέσω του instagram -στο οποίο μάλιστα άνοιξε και επί τούτου λογαριασμό - αναρτώντας φωτογραφίες με την οικογένειά του και όχι μόνο! Μάλιστα πόσταρε μία φωτογραφία με εκείνον και την σύζυγό του αγκαλιά γράφοντας: «Ευχαριστώ την όμορφη σύζυγό μου για την τόσο απίστευτη μέρα», ενώ και η ίδια πόσταρε μία φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιασμένους γράφοντας «Μία ιδιαίτερη βραδιά με συγγενείς και φίλους».

Στα γενέθλια του άσου του ποδοσφαίρου δήλωσαν ηχηρό «παρών» και πολλοί διάσημοι, όπως η Εύα Λονγκόρια, οι υπόλοιπες Spice Girls, ο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ και η Λιβ Τάιλερ και πολλοί πολλοί άλλοι!