Ντ. Μπέκαμ: Με το καλημέρα, έσπασε τα κοντέρ στο Instagram

02.05.2015
Πριν από εννέα ώρες έκανε την πρώτη του δημοσίευση στο Instagram. Πριν δύσει ο ήλιος, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απέκτησε κιόλας 1.9 εκατ. followers. Ένα ιλλιγγιώδες νούμερο για οποιοδήποτε χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και σούπερ σταρ...

Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου που σημέρα γιορτάζει τα 40ά του γενέθλια, έκανε στον εαυτό του ένα διαδικτυακό δώρο: άνοιξε έναν λογαριασμό στο Instagram. Στην φωτογραφία με την οποία εγκαινίασε τον νέο του λογαριασμό, φαίνεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι του, γυμνός από τη μέση και πάνω!

Η ανάρτηση λέει:

«Καλημέρα και γεια σας! Είναι υπέροχο που τελικά βρίσκομαι στο Instagram, το σκεφτόμουν πολύ καιρό και δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω να μοιράζομαι όλες τις μοναδικές στιγμές της ζωής μου μαζί σας. Ευχαριστώ για όλα τα μυνήματα για τα γενέθλιά μου. Ανυπομονώ για αυτή τη θαυμάσια μέρα με την οικογένεια και φίλους.»

Στο πάρτι γενεθλίων του Beckham που γίνεται στο Μαρόκο, είναι καλεσμένοι αρκετοί σταρ, ανάμεσά τους, η Lily Allen, και η Donatella Versace.

«Αισθάνομαι πολύ κακομαθημένος σήμερα» γράφει δίπλα σε μια χαλαρή του πόζα στο ξενοδοχείο, ενώ συνεχίζει με φωτογραφία σε birthday σκηνικό, αλλά ακι με φόντο την πισίνα και σχόλιο «Αισθάνομαι πολύ τυχερός άνθρωπος»..

Λίγο αργότερα, ο David Beckham ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με τον γιο του, Brooklyn, και έγραψε: «Μια φωτό με τον πραγματικό αρχηγό της οικογένειας.

Από το προφίλ του απουσίαζε η σύζυγός του Victoria με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον 15χρονο Brooklyn, τον 11 χρονο Romeo, τον 8χρονη Cruz, και την 2 ετών Harper.