Η τούμπα που έκανε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να ματαιώσει εμφανίσεις (vds)

01.05.2015
Το ατύχημα που έπαθε η πριγκίπισσα της ποπ επί σκηνής, προφανώς, ήταν πιο σοβαρό από όσο φαινόταν!

Σκόνταψε κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και φαίνεται πως το φαινομενικά απλό στραμπούλιγμα ηταν πιο σοβαρό και την άφησε εκτός σόου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο στο τέλος της είδησης, η 33χρονη σταρ έχασε την ισορροπία της κατά τη διάρκεια του σόο της στο Planet Hollywood του Λας Βέγκας την Τετάρτη και παρότι σηκώθηκε αμέσως, το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο.

Ο πόνος είναι εμφανής και στο πρόσωπο της Μπρίτνεϊ, η οποία όμως συνέχισε την παράσταση και στο τέλος έστειλε τα ευχαριστώ της σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τελικά το χτύπημα στον αστράγαλο ήταν πολύ σοβαρό και οι γιατροί τη συμβούλεψαν να ξεκουραστεί. Αναγκάστηκε μάλιστα να ακυρώσει τα προγραμματισμένα σόου του Σαββατοκύριακου.

Αυτό είναι το ποστάρισμα της Μπρίτνεϊ όπου στην ουσία εκφράζει τη λύπη της για τη ματαίωση των σόου του Σαββατοκύριακου και υπόσχεται ότι θα ενημερώσει για τις νέες ημερομηνίες.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την επίμαχη τούμπα. Άουτς!!

Στο πλευρό της Μπρίτνεϊ, φυσικά, οι τρεις άντρες της. Οι γιοί της, o 9χρονος Πρέστον και ο 8χρονος Τζέιντεν Τζέιμς και ο τελευταίος αγαπημένος της, Τσάρλι Έμπερσολ.

Περαστικά και από εμάς.