Ελ ΜακΦέρσον: Γιατί κουβαλάει μαζί της έναν... ουροσυλλέκτη;

28.04.2015
Μια πολύ "ενδιαφέρουσα" αποκάλυψη από την 51χρονη αυστραλέζα καλλονή που σίγουρα ξαφνιάζει!

Έχοντας ήδη μπει στην έκτη δεκαετία της ζωής της, η Ελ ΜακΦέρσον (Elle MacPherson) παραμένει εντυπωσιακή και σέξι ενώ δεν σταματά να μοιράζεται με τους θαυμαστές της τα μυστικά της ομορφιάς της.

Αυτό το τελευταίο, πάντως, ακούγεται λίγο παράξενο.

Μιλώντας στην Evening Standard, η 51χρονη αστραλέζα που έμεινε στην ιστορία ως "Το Κορμί" αποκάλυψε ότι δεν κάνει βήμα χωρίς έναν ουροσυλλέκτη στην τσάντα της!

Πώς είπατε;

Η Ελ προσέχει τη διατροφή της, αθλείται συστηματικά και με το μαγικό ελιξίριο της παραμένει... έτσι! Εντάξει... και τα γονίδια βοηθούν κομματάκι!!

Σήμερα λοιπόν μαθαίνουμε ότι η ΜακΦερσον έχει πάντα ένα οικιακό τεστ ούρων στο τσαντάκι της ώστε να μπορεί να ελέγξει κάθε λεπτό το επίπεδο των αλκαλικών στον οργανισμό της!

"Το πιο εντυπωσιακό πράγμα μέσα στην τσάντα μου είναι τα σύνεργα ενός τεστ ούρων 'τσέπης' για την ισορροπία του pH ως προς τα αλκαλικά. Πιστεύω ότι οι περισσότερες ασθένειες προέρχονται από τα πολλά οξέα στον οργανισμό", εξηγεί η Ελ υπογραμμίζοντας τη θεωρία πολλών διατροφολόγων που υποστηρίζου΄ν ότι ένα αλκαλικό σώμα τονώνει την άμυνα ενάντια σε πάσα νόσο.