Τριανταφυλλόπουλος - Κίλιαν: Προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους

02.04.2015
Πριν λίγους μήνες, είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες που ήθελαν το γάμο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της Κιμ Κίλιαν να περνά σοβαρή κρίση. Μάλιστα, κάποιοι έκαναν λόγο για χωρισμό, ενώ η Κιμ φαίνεται ότι είχε φύγει από το σπίτι που έμεναν με τις κόρες τους,

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε παραδεχτεί ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους, όμως, διέψευδε κατηγορηματικά τα περί διαζυγίου. Εξάλλου, άνθρωποι που ζούσαν το ζευγάρι από κοντά υποστήριζαν ότι προσπαθούσαν να σώσουν το γάμο τους. Και ως φαίνεται, σε αυτή τη φάση βρίσκονται μέχρι σήμερα.

Διάβασε επίσης:«Τριανταφυλλόπουλος- Κίλιαν: στα πρόθυρα διαζυγίου;»

«Είναι νωρίς να μιλάμε για ουσιαστικό χωρισμό. Θα χρησιμοποιούσα τον όρο κρίση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό. Αναμφισβήτητα, αυτούς τους δύο ανθρώπους τους δένει μια μεγάλη αγάπη και αμοιβαίος αλληλοσεβασμός, στοιχεία δυνατά και σημαντικά για να σώσουν μια σχέση σαν τη δική τους. Νομίζω πως οι προσπάθειες που γίνονται για να είναι ξανά μαζί, όπως πρώτα, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, κυρίως για να μην επηρεαστεί στο ελάχιστο η ψυχολογία των κοριτσιών τους, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της ζωής τους», δηλώνει στο περιοδικό Hello άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.

Πάντως, και για τους δύο οι κόρες τους είναι πάνω απ' όλα, ενώ διοχετεύουν την ενέργεια τους και στη δουλειά και κυρίως στα σάιτ που έχουν δημιουργήσει. Κι εξακολουθούν το προσωπικό τους αυτό ζήτημα να το κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και οι ίδιοι αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις Εξάλλου, την Κίλιαν την είδαμε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, στο παιδικό πάρτι που είχε κάνει η Ελένη Μενεγάκη, στις αρχές Φεβρουαρίου για τα γενέθλια της κόρης της, Βαλέρια.