Δες το φιλόλογο που έκλεψε την καρδιά της Στικούδη

01.04.2015
Είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια, πλέον συγκατοικούν και σχεδιάζουν το γάμο τους. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη και την επίσημη εμφάνισή της με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη ή dr Ρικο, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα.

Στην παρουσίαση του νέου τραγουδιού Cliche της Κατερίνας Στικούδη που έγινε πριν λίγες ημέρες, ο σύντροφός της Βαγγέλης Σερίφης στάθηκε στο πλευρό της όλο περηφάνια.

Και παρόλο που η Στικούδη απέφευγε να φωτογραφίζεται με τον αγαπημένο της, οι ντροπές σταμάτησαν και η τραγουδίστρια έκανε και δηλώσεις αγάπης από το μικρόφωνο για τον καλό της, τονίζοντας πως έχει ένα Σερίφη στη ζωή της να την προσέχει και να την κάνει να νιώθει ασφάλεια.

Ο Βαγγέλης, εκτός από dj και παραγωγός είναι και φιλόλογος ενώ στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, συνδύαζε τα μαθήματα Αρχαίων και Έκθεσης στα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης με το ραπάρισμα.

Ο αγαπημένος της Κατερίνας κατάγεται από το Πυργί της Χίου, το οποίο επισκέπτεται συχνά τα καλοκαίρια μαζί με την αγαπημένη του.

Τα δύο παιδιά σχεδιάζουν ήδη το γάμο τους ενώ η Στικούδη έχει ήδη αποκαλύψει πως θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει και μαμά.