Η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει τη θέση της απέναντι στη ζωή

01.04.2015
Μία εβδομάδα μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη για το προληπτικό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης "χτυπά" ξανά.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) συγκλόνισε τον κόσμο όλο τόσο με την προληπτική διπλή μαστεκτομή, όσο και την αφαίρεση των ωοθηκών και των σαλπίγγων στις οποίες προχώρησε για να μειώσει τις πιθανότητες να χτυπηθεί από καρκίνο βάσει βεβαρημένου ιστορικού.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Elle" η 39χρονη σταρ απαντά κατηγορηματικά στο ερώτημα πού βρίσκει τη δύναμη να στέκεται τόσο δυνατή απέναντι τα προβλήματα.

"Πιστεύω στο παλιό ρητό 'Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς'", απάντησε η Αντζελίνα προσθέτοντας ότι "οι εμπειρίες μας, καλές και κακές, μας κάνουν αυτό που είματε. Ξεπερνώντας τις δυσκολίες, κερδίζουμε δύναμη και ωριμότητα".

Τα συγχαρητήρια και ο θαυμασμός φτάνουν στο πρόσωπο της πολύτεκνης μαμάς που πρόσφατα βραβεύτηκε κιόλας τόσο από "επώνυμους" όσο και από τον άπειρο απλό κόσμο που παίρνει δύναμη από τη δοκιμασία της. Σιδερένια..