Ζόε Κράβιτς: Η 26χρονη κόρη του Λένι σε λάτεξ φωτογράφηση [photos]

02.04.2015
Ο μπαμπάς της είναι ο Lenny Kravitz , η μητέρα της η Lisa Bonet και μεγάλωσε μέσα στον καλλιτεχνικό κόσμο οπότε ήταν αναπόφευκτο να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της.

Ο μπαμπάς της είναι ο Lenny Kravitz , η μητέρα της η Lisa Bonet και μεγάλωσε μέσα στον καλλιτεχνικό κόσμο οπότε ήταν αναπόφευκτο να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της. Η Zoe Kravitz έχει κληρονομήσει τα γονίδια των πανέμορφων γονιών της, συνδύασε τα επαγγέλματα και των δύο κάνοντας καριέρα στο τραγούδι και στην υποκριτική παράλληλα και σε κάθε της εμφάνιση πάντα θα σου δώσει αφορμή για να την προσέξεις.

Η 26χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του πολυαναμενόμενου “Mad Max: The Fury Road” ,πέρασε από τα στούντιο του περιοδικού Complex. Φωτογραφήθηκε φορώντας σέξι λάτεξ εσώρουχα παίζοντας ένα S&M παιχνίδι με το φακό του Christian Anwander δίνοντας επίσης και μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τα σοβαρά θέματα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και το πώς είναι να μεγαλώνεις με δύο διάσημους γονείς.

«Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές από τα 16 μέχρι τα 18 μου περίπου. Άρχισα να έχω διατροφικές διαταραχές στο γυμνάσιο και δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Νομίζω ότι ήταν η περίοδος που έπρεπε να μάθω τη γυναικεία μου πλευρά και ήμουν περικυκλωμένη από τη δημοσιότητα. Βέβαια δε νομίζω ότι ήταν η δημοσιότητα το πρόβλημα αλλά το ότι έβλεπα από μέσα αυτόν τον κόσμο. Ένιωθα πολύ πίεση» ανέφερε η Zoe.

Στη συνέχεια είπε πως έπαθε ανορεξία, αργότερα βρέθηκε αντιμέτωπη με τη βουλιμία και προσπάθησε για πολύ καιρό να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τον οργανισμό της να έχει εξασθενήσει εντελώς. Τη φετινή πρωτοχρονιά πήρε την απόφαση να γίνει καλά και να επανέλθει, κάτι που τη βοήθησε να αποκτήσει και πάλι αυτοπεποίθηση.

«Ήταν σαν να με επισκέφθηκε κάποιο πνεύμα και να μου είπε πως πρέπει να σταματήσω. Ένιωσα σαν να έχει φύγει ένα κομμάτι μου τώρα, κάτι που με έκανε συνεχώς ανασφαλής κι αισθάνομαι τέλεια.» πρόσθεσε. Επιπλέον, όσον αφορά τις σχέσεις της, έβγαινε παλαιότερα με τον Chris Pane και Penn Badgley και πρόσφατα κυκλοφόρησαν οι φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Drake αλλά οι δυο τους τονίζουν πως είναι απλά φίλοι.

«Κανείς δε μου ζητάει να βγούμε. Όταν γνωρίζω κάποιον που είναι κουλ και μ’ αρέσει, τις περισσότερες φορές μου λένε πως είμαι τόσο κουλ που δε μπορούν να το διαχειριστούν» συμπλήρωσε αν και είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψουμε.