Ρόμπα ο Ρίτσαρντ Γκιρ: Ξέχασε την Pretty Woman

27.03.2015
Οι συντελεστές της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας συναντήθηκαν, αλλά, φαίνεται ότι για τον πρωταγωνιστή της, τα πράγματα δεν πήγαν… ρολόι.

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε το προαναγγελθέν ριγιούνιον του βασικού καστ και του σκηνοθέτη της ταινίας "Pretty Woman" με μία από τις εκπλήξεις να μην είναι και τόσο ευχάριστες.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere), η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts), ο Έκτορ Ελιζόντο (Hector Elizonto), η Λόρα Σαν Τζιάκομο (Laura San Giacomo) και ο σκηνοθέτης τους, Γκάρι Μάρσαλ (Garry Marshal), συναντήθηκαν στο σετ της εκπομπής "Today Show", με οικοδεσπότη τον Ματ Λάουερ (Matt Lauer), κάθισαν στις καρέκλες τους και μοιράστηκαν αναμνήσεις από τα γυρίσματα.

Και όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που ο Λάουερ ζήτησε από την Τζούλια και τον Ρίτσαρντ να "ξαναπαίξουν" μερικές από τις ατάκες τους. Και συγκεκριμένα τη σκηνή όπου ο "Έντουαρτ" πηγαίνει να συναντήσει τη "Βίβιαν" στο μπαρ, την πρώτη φορά της "μετάλλαξής" της.

Η Ρόμπερτς θυμόταν μια χαρά τις ατάκες της –και τις δικές του, για την ακρίβεια- όμως εκείνος… τίποτα.

Και έγινε κατακόκκινος καθώς το παραδεχόταν.

Τα μπάλωσαν φυσικά στο τέλος, καθώς εστίασαν στη σκηνή όπου της προσφέρει το περιδέραιο και της κάνει ένα αστειάκι με το κουτί, αλλά η καζούρα έγινε… Ιδού και το βίντεο για του λόγου το αληθές.