Ιωάννα Πηλιχού: Από «πράσινη» μαζορέτα έγινε καλή νοικοκυρά [photos]

24.03.2015
Ξεκίνησε ως cheerleader του Παναθηναϊκού και έγινε γνωστή σαν Εύα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Η νεαρή ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού, αν και απασχόλησε τελευταία με τα θέματα της προσωπικής της ζωής [διάβασε Εδώ...], υπήρξε ένα πρόσωπο χαμηλών τόνων.

Η όμορφη Ιωάννα γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1981 και μεγάλωσε στο Αλιβέρι. Αποφοίτησε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών & Ανατολίτικων Σπουδών. Το κορίτσι μιλάει συνολικά επτά γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Τούρκικα, Ρώσικα και Αραβικά.

Η αγάπη της για τον χορό την έφερε στα ... γήπεδα, όπου την απολαύσαμε ως cheerleader του Παναθηναϊκού, ενώ διαβάζουμε ότι γνωρίζει και Τάε Κβον Ντο. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» του MEGA ως Εύα. Την τηλεοπτική σεζόν 2011 - 2012 συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι διασήμων «Dancing on Ice», όπου κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση.

Σήμερα, η όμορφη ηθοποιός δηλώνει ότι της αρέσει να μαγειρεύει και είναι καλή νοικοκυρά, στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Μάκη Τσουφή.