Εργένης και πάλι ο Μπράντλεϊ Κούπερ -Σούκι γιοκ!

19.03.2015
Αντί για γάμος, χωρισμός για τον διάσημο ηθοποιό και το μοντέλο του.

Σχεδόν δυο χρόνια μετά τη στιγμή που ξεκίνησε ο έρωτάς τους, πληροφορίες θέλουν τον ΜπράντλεΪ Κούπερ (Bradley Cooper) και τη Σούκι Γουότερχαουζ (Suki Waterhouse) να τραβούν διαφορετικούς δρόμους.

Όπως αναφέρει ο Μαρκ Μάλκιν (Marc Malkin) του E!News -και μάλιστα αποκλειστικά, όπως υπογραμμίζει- το ζευγάρι χώρισε μόλις, χωρίς όμως να είναι γνωστό αν πρόκειται για ένα διάλειμμα ή για πιο μόνιμη κατάσταση.

Ο 44χρονος ηθοποιός και το 22χρονο μοντέλο ήταν αχώριστοι τα τελευταία χρόνια με τη Σούκι να έχει πάρει και την έγκριση της μητέρας του καλού της, γεγονός που για όσους γνωρίζουν θεωρείται υψίστης σημασίας, δεδομένης της αδυναμίας που έχει ο Μπράντλεϊ στη μανούλα.

Παρόλο που τονίζει την αξιοπιστία των πληροφοριών του, ο Μάλκιν τονίζει πως, επίσημα, δεν υπάρχει επιβεβαίωη -ούτε όμως και διάψευση- από κανέναν εκπρόσωπο.

Αναμενουμε λοιπόν, ενώ θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη τελετή των Όσκαρ, όπου ήταν υποψήφιος για το βραβείο του Α' Ανδρικού ρόλου, ο Κούπερ είχε παραβρεθεί συνοδευόμενος και από τις δύο γυναίκες της ζωής του.