Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου

19.03.2015
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ο αγαπημένος πολλών γυναικών και όχι άδικα αφού πρόκειται για τους ωραιότερους άνδρες μπροστά από φακούς, πάνω σε πασαρέλες αλλά και στις τηλεοπτικές οθόνες.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του ο οποίος τους άφησε όταν εκείνος και η αδερφή του ήταν πολύ μικροί και έχουν να μιλήσουν πολλά χρόνια.

«Δεν έχω σχέση με τον πατέρα μου, δεν μιλάμε καθόλου. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει. Ζω με τη μητέρα μου από τα 6 και έχουμε μια υπέροχη σχέση. Γενικά ήμουν πολύ μαμάκιας γιατί ζούσα σε μια οικογένεια με τν αδελφή και τη μητέρα μου, ανάμεσα σε δυο γυναίκες που με πρόσεχαν πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε μεγάλωσα ως το αγόρι του σπιτιού» ανέφερε.

Επιπλέον πρόσθεσε πως δεν του έλειψε καθόλου το ανδρικό πρότυπο γιατί από μικρός έπρεπε να πάρει τη ζωή στα χέρια του και αναγκαστικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ωρίμασε πιο γρήγορα και πέρασε δύσκολες καταστάσεις. Τέλος επισήμανε πως θαυμάζει πολύ τη μητέρα του η οποία πάλεψε να μην τους λείψει τίποτα. «Γιατί όλες οι μητέρες που έχουν πάρει αυτή την απόφαση να στερηθούν την προσωπική τους ζωή για να αναθρέψουν τα παιδιά τους, είναι άξιες συγχαρητηρίων».