Γνωστή Γαλλίδα ηθοποιός ποζάρει γυμνή μ' έναν... αστακό στα απόκρυφα [photos]

19.03.2015
Η Chloe Sevigny είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις Γαλλίδων ηθοποιών, έχει γίνει και μούσα αρκετών σχεδιαστών κι έχει προκαλέσει αρκετές φορές με τις δουλειές στις οποίες συμμετέχει .

Η Chloe Sevigny είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις Γαλλίδων ηθοποιών, έχει γίνει και μούσα αρκετών σχεδιαστών κι έχει προκαλέσει αρκετές φορές με τις δουλειές στις οποίες συμμετέχει . Εκκεντρική, προκλητική, σέξι και χωρίς κανένα ταμπού, έχει κάνει φωτογραφήσεις που είναι κάθε άλλο παρά συμβατικές όπως και η τελευταία της στο τρίτο τεύχος του Marfa Journal.

Η 40χρονη ηθοποιός πόζαρε μπροστά από το φακό της Brianna Capozzi σε μία παλιά κουζίνα, ημίγυμνη με έναν αστακό στα απόκρυφα, μεταμορφώθηκε σε κοκκινοσκουφίτσα , ψυχεδελική γοργόνα και καλόγρια με αλυσίδες και ζώνη αγνότητας , ξάπλωσε στα πατώματα γράφοντας στο σώμα της «I put the hot in psychotic» και ανέβηκε σε μηχανές με κατεβασμένα καλσόν.

Το κόνσεπτ όλων αυτών των εικόνων είναι στο πλαίσιο της ιδέας της δημιουργικής ομάδας του περιοδικού να χωρίσουν στις κατηγορίες Raw, Decadent, Romantic και Progressive και οι φωτογραφίες της Sevigny έχουν εξοργίσει την PETA.

«Θα το πούμε όσο πιο ευγενικά μπορούμε. Κρίμα που ο αστακός δεν ήταν ζωντανός με σιδερογροθιές. Ελπίζουμε μία μέρα η Chloë να συνειδητοποιήσει πόσο φρικιαστική φαίνεται σε σύγκριση με το μικρό ζωό που σκοτώθηκε απλά για να καλύψει ένα μ*****ι.» ανέφεραν στην ανακοίνωση τους.