Ρεφαέλι: Το υπερόπλο του Ισραήλ έβαλε βύσμα να μην πάει στρατό [photos]

12.03.2015
Tο πιο διάσημο μοντέλο από το Ισραήλ και πρώην σύντροφος του ΝτιΚάπριο μόλις πάτησε τα 30 και δεν σχεδιάζει να μείνει για πολύ καιρό ελεύθερη.

Η πανέμορφη Ισραηλινή Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli) μάς έχει απασχολήσει έντονα στο παρελθόν λόγω και της τετραετούς σχέσης με τον γνωστό …μοντελοπνίχτη σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Carpio). Μάλιστα, κάποια χρόνια πριν είχε δεχτεί αρκετές επικρίσεις στην πατρίδα της επειδή δεν έχει υπηρετήσει τη θητεία της στον Ισραηλινό στρατό, όπως κάνουν όλοι, άνδρες και γυναίκες, άνω των 18.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν μετανιώνει που την... κοπάνησε καθώς θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι οι κοινοί θνητοί ότι «οι σελέμπριτις έχουν διαφορετικές ανάγκες..». Σε κάθε περίπτωση πρόκειται πλέον για ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα στον κόσμο και ένα από τα τοπ 10 πλούσια μοντέλα στη λίστα Forbes.

Η Μπαρ Ρεφαέλι αρραβωνιάστηκε τον 10 χρόνια μεγαλύτερό της Άντι Έζρα, γόνο βαθύπλουτης οικογένειας Ισραηλινών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με το επαγγελματικό του προφίλ στο Bloomberg ο 39χρονος ισραηλινός επιχειρηματίας είναι Chief Business Development Officer στην οικογενειακή επιχείρηση Neto Matilda Trading. Ο μισθός του είναι μόλις κάτι λιγότερο από $3 εκατομμύρια τον χρόνο ενώ παράλληλα εργάζεται ως διευθυντής στον ισραηλινό κολοσσό Willinger Ltd.