Σάλος από τα νεκρά μοντέλα της Βικτόρια Μπέκαμ

09.03.2015
Μεγάλη φωτιά άναψε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας με τον τρόπο τον οποίο επέλεξε για να παρουσιάσει την τελευταία της συλλογή που κρίθηκε κάπως... ανατριχιαστικός. Και όχι άδικα!

Με σκληρή δουλειά, επιμονή και επιμονή η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) κατάφερε να αποτινάξει από πάνω της την ταμπέλα μίας εκ των Spice Girls ενώ με βεβαιότητα πλέον δεν είναι "η κυρία του κυρίου" -αν υπήρξε ποτέ!

Το όνομά της έχει συνυφαστεί άρρηκτα με την ιδιότητά της ως σχεδιάστρια μόδας, αλλά και ως "πολύτεκνη μανούλα τριών γιων και μιας κόρης".

Η 40χρονη σταρ έχει κερδίσει την εκτίμηση ακόμη και των συναδέλφων και των ανταγωνιστών της κρατώντας πάντα πολύ διακριτικό και χαμηλό προφίλ.

Κι όμως, η τελευταία δουλειά της συζητήθηκε πάρα πολύ. Και όχι με την καλή έννοια.

Και αυτό γιατί οι φωτογραφίες με τις οποίες επέλεξε να παρουσιάσει την κολεξίον της Φ/Χ 2015, η Βικτόρια χρησιμοποίησε μοντέλα που έκαναν τα... νεκρά!

Ιδού και μερικές από τις φωτογραφίες που τάραξαν την κοινή γνώμη, και παρόλο που σε κάποιες οι κοπέλες έχουν ανοιχτά τα μάτια, η ατμόσφαιρα δεν παύει να είναι ανατριχιαστική. Γιατί βρε Βικτόρια;