Ιρίνα για Ρονάλντο: Με έκανε να νιώθω άσχημη & ανασφαλής

09.03.2015
Απίστευτες κατηγορίες -αν όχι ακριβώς κατά μέτωπον- της διάσημης καλλονής προς τον πρώην αγαπημένο της.

Από όλα τα επίθετα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να χαρακτηρίσουν την Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), το "άσχημη" είναι αυτό που ούτε καν θα περνούσε από το μυαλό -όσον αφορά στην εξωτερική της εικόνα. Για το "ανασφαλής" δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί καθώς αφορά στο συναίσθημά της και μόνο εκείνη το γνωρίζει 100%.

Κι όμως, να που η 29χρονη καλλονή αποκαλύπτει -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι ο πρώην διάσημος αγαπημένος της, την έκανε να νιώσει και τα δύο.

Η Ιρίνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Christiano Ronaldo) ήταν ζευγάρι επί πέντε χρόνια πριν χωρίσουν -και επίσημα- τον Ιανουάριο.

Χωρίς να έχει μιλήσει οθράνοιχτα για το θέμα, η Σάικ έχει υπονοήσει εμμμέσως πλην σαφώς ότι ο λόγος για τον οποίο χώρισε τον Πορτογάλλο άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το... κέρατο που, προφανώς, χόρτασε τόσο καιρό που ήταν μαζί. Μπερμπάντης ο Κριστιάνο!

Σήμερα, επανέρχεται στο θέμα με συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό "Hola" και ανοίγει εκ νέου το θέμα, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά.

"Ο ιδανικός άντρας για μένα είναι πιστός, ειλικρινής και τζέντλεμαν, που γνωρίζει πώς να συμπεριφέρεται στις γυναίκες. Δεν πιστεύω στους άντρες που μας κάνουν να νιώθουμε λυπημένες, γιατί αυτοί είναι αγόρια και όχι άντρες. Κάποτε πίστεψα ότι είχα βρει τον ιδανικό άντρα, αλλά τελικά δεν προέκυψε", εξήγησε η Ιρίνα Σάικ, βάζοντας και το κερασάκι στην τούρτα.

"Πιστεύω ότι μια γυναίκα νιώθει άσχημη όταν έχει τον λάθος άντρα στο πλευρό της. Και εγώ έχω νιώσει άσχημη και ανασφαλής".

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Πάντως, για να το φυσάει και να μην κρυώνει, πρέπει να την πόνεσε ο χωρισμός αυτός την Ιρίνα. Κρίμα τέτοιο κορίτσι!