Τζένερ: Έτσι είπε στις κόρες του ότι γίνεται γυναίκα

05.03.2015
Τελικά ο διάσημος πρώην ολυμπιονίκης όντως αλλάζει φύλο. Και ιδού πώς ενημέρωσε σχετικά τους δικούς τους ανθρώπους.

Το σκάνδαλο με την αλλαγή φύλου που λέγεται ότι δρομολογεί τους τελευταίους μήνες -για να μην πούμε τα τελευταία χρόνια- ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) παραμένει "καυτό" με την ώρα της αποκάλυψης να πλησιάζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, το επεισόδιο όπου ο 65χρονος ριάλιτι σταρ ξεφουρνίζει τα νέα στην οικογένειά του θα προβληθεί στις 15 Μαρτίου, ωστόσο πηγές του μας δίνουν μια πρώτη γεύση.

Κάλεσε λέει, ο Μπρους τις κόρες του, Κένταλ και Κάιλι και τις προγονές του, Κιμ, Κλοέ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στο σπίτι του στο Καλαμπάσας και κάθισε απέναντί τους με θάρρος.

"Κυριολεκτικά μπήκε στο ψητό αμέσως 'Γεια σας παιδιά. Γίνομαι γυναίκα, αλλά προφανώς το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα", φέρεται να είπε ο Μπρους με τα κορίτσια να εκφράζουν μια μικρή απορία μόνο ως προς το ότι κάνει κάτι τέτοιο σε αυτή την ηλικία.

"Κατά τα άλλα, οι αδελφές Καρντάσιαν και Τζένερ φαίνεται ότι θέλουν ένα πράγμα μόνο και αυτό είναι ο πατέρας τους να ζήσει τη ζωή του όπως ακριβώς το θέλει.

Όσο για την πρώην σύζυγο και μητέρα των κοριτσιών, Κρις Τζένερ (Kris Jenner); Εκείνη γνώριζε για την αλλαγή -και την πάλη του Μπρους με το μέσα του- εδώ και χρόνια. Οπότε... καμία έκπληξη.

Αναμένουμε και το βίντεο για τα επίσημα, ενώ η άλλη υπόθεση που χτύπησε τον Μπρους κατακούτελα πρόσφατα με το θανατηφόρο ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε ακόμη δεν έχει κλείσει...