Βρεττός: Για πρώτη φορά «σφάζει» με το γάντι την Αραβανή!

09.02.2015
Για τον ξαφνικό – σε πολλούς – χωρισμό του Ηλία Βρεττού με την Ευαγγελία Αραβανή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν, ενώ οι φήμες ότι τον άφησε για τα μάτια ενός ισχυρού γόνου εφοπλιστικής οικογένειας, έδωσαν στην ιστορία τη μορφή σκανδάλου!

Όλο αυτό το διάστημα, ο τραγουδιστής απέφευγε να αναφερθεί στο χωρισμό του, ενώ προτίμησε να ταξιδέψει με τον καλό του φίλο, Δημήτρη Σειρηνάκη στο Λας Βέγκας για τα Όσκαρ πορνό. Επιστρέφοντας, όμως, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το χωρισμό και φρόντισε να «σφάξει» την πρώην αγαπημένη του με το γάντι!

«Με το χέρι στην καρδιά, έχουν συμβεί τόσα καλά πράγματα στην επαγγελματική και στην προσωπική μου ζωή που νιώθω στα καλύτερά μου. Δεν το λέω για να δημιουργήσω εντυπώσεις, αλλά είμαι πολύ καλά. Ο λόγος και ο τρόπος που συνέβη ο χωρισμός μου με έκανε να είμαι πολύ γρήγορα πολύ καλά», δηλώνει χαρακτηριστικά και το πιάσαμε το υπονοούμενο.

Και προσθέτει: "Ο,τι κάνεις σε αυτή τη ζωή θα σου γυρίσει πίσω. Εγώ πιστεύω το εξής: κάτι έζησες και κάτι συνέβη. Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά σου πρέπει να μείνουν αναλλοίωτα. Ειδάλλως θα μιλάμε για δολοφονία του εαυτού σου. Η ζωή συνεχίζεται. Είμαι θετικός άνθρωπος. Ξέρεις και κάτι άλλο; Ο,τι γίνεται συμβαίνει για κάποιον λόγο. Αποδεικνύεται ότι γίνεται για καλό. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Κάνω λάθη και σίγουρα έχω κάνει και μεγάλα λάθη. Σε δεύτερη ανάγνωση, όμως, αντιλαμβάνομαι ότι έτσι έπρεπε να λειτουργήσω, έτσι αισθάνθηκα, έτσι φέρθηκα, έτσι είμαι. Αληθινός, αυθόρμητος. Δεν μετανιώνω ποτέ λοιπόν».

Αν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία ή απάντηση του είναι κατηγορηματική: «Ποτέ»!

Πηγή: Πρώτο Θέμα