Βρεττός για το χωρισμό του: Δε θα έδινα δεύτερη ευκαιρία

09.02.2015
Πριν ανακοινώσουν επίσημα το χωρισμό τους, ακούγονταν πολλά σενάρια για τη σχέση τους που πολλές φορές δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και τώρα ο ένας από τους δύο αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για το τέλος του δεσμού του με την Ευαγγελία Αραβανή και για το πώς έχει αντιμετωπίσει αυτή τη νέα κατάσταση κλείνοντας ένα μήνα εργένης χωρίς να μετανιώνει για τίποτα.

“Είμαι πολύ καλά. Ο λόγος και ο τρόπος που έγινε ο χωρισμός μου με έκανε να είμαι πολύ γρήγορα, πολύ καλά. “Ό,τι γίνεται συμβαίνει για κάποιο λόγο. Αποδεικνύεται ότι γίνεται για καλό. Δεν μετανιώνω ποτέ και για τίποτα. Κάνω λάθη και σίγουρα έχω κάνει και μεγάλα λάθη. Σε δεύτερη ανάγνωση όμως αντιλαμβάνομαι ότι έτσι πρέπει να λειτουργήσω, έτσι αισθάνθηκα, έτσι φέρθηκα, έτσι είμαι. Δεν μετανιώνω ποτέ λοιπόν, όπως και δεν θα έδινα ποτέ δεύτερη ευκαιρία." αναφέρει εμφανώς δυσαρεστημένος.

Τέλος πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να βάλει ταμπέλες, δεν θα αλλάξει για κανέναν θα παραμείνει ο εαυτός του και θα κάνει σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα του το βγάλει αυτό.