Ιλάρια Ντ'Αμίκο: Η... κυρία Μπουφόν που δεν αφήνει τους γείτονες να κοιμηθούν![photos]

04.02.2015
Στις 10 πιο hot δημοσιογράφους του κόσμου, η μελαχρινή Ιταλίδα, για την οποία χώρισε τη συζύγό του ο γοητευτικός τερματοφύλακας της Γιούβε, Μπουφόν!

Τα 41 της η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ιλάρια Ντ΄Αμίκο (Ilaria D'Amico) θεωρείται σύμβολο του σεξ και μια πολύ ωραία γυναίκα από πολλούς Ιταλούς συμπατριώτες της. Έχει μάλιστα ψηφιστεί από τη The Sun μέσα στις 10 πιο σέξι δημοσιογράφους του … κόσμου.

Φήμες λένε ότι η ζηλιάρα Βικτόρια Μπέκαμ τής είχε αρνηθεί συνέντευξη εν ονόματι του συζύγου της Ντέιβιντ Μπέκαμ, προσπαθώντας να κρατήσει σε απόσταση ασφαλείας την εντυπωσιακή Ιταλίδα. Συνέντευξη που τελικά η δαιμόνια Ιλάρια κατάφερε να πάρει.

Η μελαχρινή Ιταλίδα είναι η πέτρα του σκανδάλου που χώρισε τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους Τζιανλουίτζι Μπουφόν από την επί χρόνια σύζυγό του, Τσέχα καλλονή, Αλένα Σερέντοβα. Ο χωρισμός ήταν δύσκολος αλλά το ζεύγος Μπουφόν - Ντ'Αμίκο φαίνεται τρελά ερωτεμένο. Τα τελευταία νέα για το ζευγάρι είναι ότι κάνουν τόσο θόρυβο κατά την διάρκεια του σεξ, που οι γείτονες κάνουν παράπονα για τη φασαρία!