Ο Μπέκαμ αποκαλύπτει το δράμα που ζει με τα παιδιά του

30.01.2015
Η ζωή του διάσημου αθλητή έχει αλλάξει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια αλλά εκείνος δείχνει να το απολαμβάνει πραγματικά.

Ύστερα από 22 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γήπεδα ποδοσφαίρου ο Ντέιβιντ Μπεκαμ (David Beckham) κρέμασε τα παπούτσια του πριν από λίγα χρόνια αλλά φυσικά δεν κάθισε και στο σπίτι του σαν συνταξιούχος άλλων εποχών.

Εξάλλου, εκτός από τις διάφορες επαγγελματικές εξωγηπεδικές υποχρεώσεις που έχει μόνος ή μαζί με τη σύζυγο Βικτόρια (Victoria) έχει και τέσσερα παιδιά, το καθένα με τις δικές του ανάγκες. Και, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ χθες, όλα τον... τρέχουν κανονικά. Αλλά εκείνος απολαμβάνει την κάθε στιγμή...

Full Time μπαμπάς ο Ντέιβιντ. Στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο ίδιος και τα παιδιά στην πρώτη σειρά του ντεφιλέ της μαμάς..

Αρχικά, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ, προς μεγάλη έκπληξη όλων, η μοναχοκόρη του, η Χάρπερ τον αποκάλεσε... "παχουλό" (chubby, ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε στα αγγλικά η μικρή και ο Κίμελ εύλογα αναρωτήθηκε αν η δεσποινίδα Μπέκαμ γνωρίζει ακριβώς την έννοιά της).

Και στη συνέχεια, όπως μπορείτε να δείτε και στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί, ο Μπεκς περιγράφει μια συνηθισμένη του μέρα, που δεν απέχει και πολύ από αυτή ενός... ταξιτζή.

"Ξεκινώ από τις 7 και πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο. Τέσσερα σχολεία γυρίζω και μου παίρνει μία ώρα και 15 λεπτά στο σύνολο. Μετά παίρνω τη μικρή στις 12 και τα αγόρια στις 4. Μετά τα αγόρια έχουν προπόνηση στο ποδόσφαιρο κάθε βράδυ οπότε είμαι απασχολημένος μέχρι τις 9.30 και μετά σπίτι", αποκάλυψε ο Ντέιβιντ ως ένας οποιοσδήποτε άλλος κοινός θνητός οικογενειάρχης, προσθέτοντας όμως πως όσο και αν η μαμά Βικτόρια προσπαθεί να εξηγήσει στα παιδιά ότι όντως έχουν έναν πολύ κουλ μπαμπά, εκείνα δεν πολυμασάνε και είναι στην ηλικία -τα δύο μεγαλύτερα αγόρια τουλάχιστον- που δεν θέλουν και πολλά πολλά.

Ο Μπεκς περιγράφει μάλιστα και δυο περιστατικά όπου ο μεν 16χρονος Μπρούκλιν του ζητά να τον αφήνει στη γωνία πριν φτάσει στο σχολείο και εκείνος τον "ντροπιάζει" ανοίγοντας το παράθυρο αφού τον έχει αφήσει και φωνάζοντας "Σ' αγαπώ πολύ Μπρούκλιν" και ακόμη ένα με τον 12χρονο Ρόμεο που δεν θέλει πια αγκαλιές και φιλιά μπροστά στους φίλους του.

Μπελάδες, αλλά όλο γλύκα αυτοί για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ..