Ο Φάρελ επιβεβαιώνει τα... προσόντα του ΜακΓκρέγκορ

30.01.2015
Μεταξύ ανδρών ειλικρίνεια και η περίπτωση των δύο διάσημων πρωταγωνιστών -ειδικά εφόσον αφορά σε τόσο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα- αποτελεί ισχυρή απόδειξη.

Ο ανδρισμός του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (Ewan McGregor) υπήρξε θέμα συζήτησης χρόνια τώρα καθώς σε αρκετές ταινίες -όπως το "Trainspotting" και το"Pillow Book"- ο 43χρονος σταρ έχει... αποκαλυφθεί.

Οι γυναίκες θαυμάζουν αλλά οι άντρες -οι ακομπλεξάριστοι- δηλώνουν "ρισπέκτ" και μάλιστα δημοσίως.

Ο λόγος για τον Κόλιν Φάρελ (Colin Farrell), άλλον γόη του Χόλιγουντ, ο οποίος συνάντησε κινηματογραφικά τον ΜακΓκρέγκορ στην ταινία του Γούντι Άλεν (Woody Allen) "Το όνειρο της Κασάνδρας" το 2007.

Εκεί, ο 38χρονος Ιρλανδός σταρ είχε την ευκαιρία να "εκτιμήσει" από κοντά την εντυπωσιακή ανατομία του Γιούαν και ιδού τι είχε να πει σχετικά σήμερα, στο περιοδικό Nylon Guys όταν του έγινε σχετική ερώτηση.

"Δεν νομίζω ότι ο Γιούαν είναι τόσο περήφανος για το πέος του όσο άλλοι άντρες τόσο προικισμένοι όσο εκείνος θα ήταν -ή θα μπορούσαν ή θα έπρεπε να ήταν. Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της έμφυτης ταπεινότητάς του, το ότι, δηλαδή, δεν το φοράει σαν... παράσημο τιμής".

Παράδειγμα σεμνότητας, λοιπόν ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. Εύγε!