Ο διάσημος πατέρας της Τζένιφερ Γκρέι δηλώνει γκέι

29.01.2015
Απίστευτο. Μάθαμε ποιος είναι ο πατέρας της πάλαι ποτέ πρωταγωνίστριας του Dirty Dancing με αφορμή την αποκάλυψη για τη σεξουαλική του ταυτότητα στα 82 (!) του χρόνια.

Η Τζένιφερ Γκρέι (Jennifer Grey) έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Μπέιμπι στο θρυλικό Dirty Dancing του 1987 στο πλάι του Πάτρικ Σουέιζι (Patrick Swayze), o οποίος πέθανε το 2009 από καρκίνο στο πάγκρεας.

Πριν από λίγα χρόνια είχαμε ξαναδεί την 54χρονη -σήμερα- ηθοποιό στη χορευτική πίστα του αμερικανικού Dancing with the Stars όπου μάλιστα κέρδισε και το πρώτο βραβείο.

Σήμερα έρχεται ξανά στην επικαιρότητα μέσω του πατέρα της, Τζόελ Γκρέι (Joel Grey), ο οποίος για όσους δεν έχουν κάνει αμέσως τον συνειρμό, είναι ο θρυλικός κομπέρ, παρτενέρ της Λάιζα Μινέλι (Liza Minelli) στο επίσης θρυλικό Καμπαρέ του 1972, από όπου και η φωτογραφία και το βίντεο που ακολουθούν.

Για την ιστορία, ο ρόλος αυτός,τον οποίο ερμήνευσε και στο σανίδι, χάρισε στον Γκρέι ένα Όσκαρ, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο Τόνι.

Στα 82 του χρόνια, λοιπόν, ο Τζόελ Γκρέι αποφάσισε να μοιραστεί το μυστικό του -που παρεμπιπτόντως η οικογένεια του γνώριζε ήδη από πολύ νωρίς- σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του.

Μιλώντας στο περιοδικό People, o βετεράνος ηθοποιός υποστήριξε πως "δεν του αρέσουν οι τεμπέλες, αλλά αν πρέπει να βάλει μία θα έλεγε πως είναι γκέι".

Όσο για την κόρη του; Εκείνη βρίσκεται στο πλευρό του τονίζοντας πόσο ευτυχισμένη είναι που ο πατέρας της βρήκε επιτέλους την ελευθερία του.