Πωλείται επιπλωμένη η έπαυλη του Ντέμη Ρούσσου (pics)

29.01.2015
Το βράδυ του Σαββάτου (24/1) έφυγε από τη ζωή ο Ντέμης Ρούσσος μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (30/1) από το Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Μία μέρα πριν το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη καθημερινή εφημερίδα αποκαλύπτει ότι πωλείται η υπερπολυτελής villa Alexandria, στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η έπαυλη έχει βγει στο «σφυρί» από το 2012 και πωλείται επιπλωμένη για 2.000.000 ευρώ! Στη villa Alexandria, ο Ρούσσος ζούσε από το 1990 και πρόκειται για ένα κτίσμα 400 τ.μ με πανοραμική θέα στον Σαρωνικό.

Διακοσμημένη με φινετσάτα δωμάτια, εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, διαθέτοντας τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, 1WC, τζάκι, playroom και εσωτερική σκάλα, ενώ «βλέπει» σε Βούλα και Σαρωνικό, αφού είναι χτισμένη σε ύψωμα.

Τους τοίχους κοσμούν πανάκριβοι πίνακες κι εντυπωσιακά φωτιστικά, ενώ η «βαριά» διακόσμηση στα σαλόνια αποτελείται από αντίκες, ξύλινες τραπεζαρίες με ασημένια κηροπήγια και σκαλιστά τραπεζάκια. Περίοπτη θέση έχουν οι φωτογραφίες του μεγάλου καλλιτέχνη δίπλα σε σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Σαλβαντόρ Νταλί.

Και η χλιδή δε σταματά εδώ, αφού διαθέτει ακόμη μαρμάρινα μπάνια, επιχρυσωμένες βρύσες, πανάκριβες ταπετσαρίες στους τοίχους και ένα τεράστιο μπιλιάρδο.

Όσο για τον εξωτερικό χώρο της έπαυλης; Είναι καταπράσινος, ενώ υπάρχει μια γωνιά που «λούζεται» από τον ήλιο, όπου ο Ρούσσος απολάμβανε τον απογευματινό του καφέ.

Πηγή: espresso