Πωλητήριο 2 εκατ. ευρώ για τη χλιδάτη βίλα του Ντέμη Ρούσσου [photos]

29.01.2015
Ο διεθνής ερμηνευτής Ντέμης Ρούσσος, που με τον θάνατό του βύθισε στο πένθος την παγκόσμια μουσική κοινότητα τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, είχε στην κατοχή του μια υπερπολυτελή βίλα στην Άνω Βούλα.

Πωλητήριο έχει μπει για την πολυεπίπεδη και πολυτελή villa Alexandria, την οποία διατηρούσε ο καλλιτέχνης από το 1990. Το πωλητήριο φιγουράρει μεταξύ των αγγελιών μεγάλου μεσιτικού γραφείου και η τιμή πώλησης ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ (επιπλωμένη), όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso.

Πρόκειται για μια διαδικασία που ξεκίνησε δύο χρόνια πριν από τον θάνατό του, όταν αποφάσισε να πουλήσει την πολυτελέστατη βίλα στο Πανόραμα της Βούλας. Μιλάμε για μία εντυπωσιακή μεζονέτα, 400 τ.μ. (επί της οδού Ιωαννίνων 16, στην Άνω Βούλα), που εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα και έχει μαγευτική θέα στον Σαρωνικό.

Η κατοικία αυτή ήταν ο συναισθηματικός κρίκος του καλλιτέχνη με την Ελλάδα, όπου περνούσε πολλά ξέγνοιαστα καλοκαίρια με αγαπημένους φίλους, τις γυναίκες της ζωής του και τα δύο του παιδιά! Προφανώς το όνομα προέρχεται από τον τόπο καταγωγής του, την Αίγυπτο, και ήταν το ησυχαστήριό του.

Πηγή Espresso