Αλέκα Καμηλά: «Μερικές ενεσούλες τις έχω κάνει!» [photos]

21.01.2015
Όλες τριγύρω είναι τσίτα! Είπε και η Αλέκα Καμηλά - αν και κουκλάρα ολκής - να χτυπήσει καμιά ενεσούλα για να βγει στην τηλεόραση με προσωπάκι «γυαλί »! Σε συνέντευξη στο περιοδικό YOU, το πρώην μοντέλο νυν παρουσιάστρια Αλέκα Καμηλά μίλησε μεταξύ άλλων για θέματα εμφάνισης και γυναικείας περιποίησης.

Αναφορικά με τις αισθητικές επεμβάσεις παραδέχτηκε ότι έχει κάνει τις... ενεσούλες της...

Διάβασε ένα μικρό απόσπασμα:

YOU: Από παιδί δεν ήσουν κοκέτα;

Μου άρεσε να φαίνομαι ωραία, το είχα αυτό, αλλά δεν το πάλευα. Θεωρώ ότι ήταν πολύ λάθος. Τώρα, όμως, σε αυτή την ηλικία και με αυτή τη δουλειά καταλαβαίνω ότι τελικά μου αρέσει. Η σχέση μου με τον χρόνο ποια είναι; Έχω αυτή την ανασφάλεια που έχουν όλες οι γυναίκες που μεγαλώνουν. Εμένα πιο πολύ με απασχολεί, όχι πως θα είμαι εμφανισιακά, γιατί ό,τι είναι θα το φτιάξω! Πιο πολύ με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα με το πέρασμα του χρόνου. Αν θα φύγουν τα παιδιά μου, αν θα είμαι μόνη, αν θα έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε... Δεν θέλω να μείνω μόνη.

YOU: Έχεις κάνει κάποια αισθητική επέμβαση;

Έχω κάνει τις απαραίτητες ενεσούλες, δεν το κρύβω. Για να βγω στην τηλεόραση, αλλιώς δεν θα το έκανα. Αλλά, βλέπω ότι όλες γύρω μου είναι...τσίτα!

YOU: Σε φλερτάρουν;

Όταν ξέρει ο άλλος ότι είσαι παντρεμένη με τρία παιδιά, όσο ωραία και αν φαίνεσαι, όσο ανοιχτή, κι αν είσαι, δύσκολα καταλαβαίνεις ποιος σε σε φλερτάρει.

------------------------------------------

Εμείς πάντως ψηφίζουμε Αλέκα Καμηλά χωρίς ενεσούλες, για τους παρακάτω 7 πολύ... καλούς λόγους: