Τερζής: Απειλούν με μηνύσεις για τις φήμες με την υγεία του

20.01.2015
Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν νέα δημοσιεύματα για την υγεία του Πασχάλη Τερζή και μάλιστα ετούτη τη φορά θέλουν τον μεγάλο τραγουδιστή να περνά δύσκολα

Ο ίδιος απέχει από τη νύχτα τα τελευταία χρόνια και προτιμά να ακολουθεί το δρόμο της σιωπής, αποφεύγοντας να σχολιάσει όσα γράφονται και λέγονται για εκείνον, χωρίς εκείνον.

Ωστόσο, η κόρη του Γιάννα, που ζει μόνιμα στην Αμερική, είναι έξαλλη με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κάθε λίγο και λιγάκι και θέλουν τον πατέρα της άρρωστο. Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Νίκου Οικονομόπουλου και όταν ρωτήθηκε για την υγεία του πατέρα της, ξέσπασε εναντίον εκείνων που διαδίδουν ανυπόστατες φήμες. Και αποκάλυψε επίσης, ότι σκέφτεται να κινηθεί ακόμη και νομικά!

«Ο πατέρας μου είναι μια χαρά... Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα! Σκεφτήκαμε μήπως κάνουμε κάποια μήνυση για τα δημοσιεύματα... πραγματικά δεν σταματάνε, παρόλο που δεν θέλω να μπλεχτώ με τα νομικά, κάποια στιγμή όμως θα πρέπει γιατί είναι τόσο... κακόγουστα... Του πατέρα μου να σας πω την αλήθεια δεν του καίγεται καρφάκι» δήλωσε χαρακτηριστικά και αρκετά ενοχλημένη.