Οικονομόπουλος ο αδέκαστος: Προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη! [vds]

20.01.2015
Είναι ίσως ο μοναδικός τραγουδιστής που αναδείχθηκε μέσα από μουσικό ριάλιτι και έχει κάνει καριέρα που κρατάει στο χρόνο! Ο Νίκος Οικονομόπουλος, που αυτόν τον καιρό εμφανίζεται με τη Δέσποινα Βανδή, τιμήθηκε από το κοινό που τον αγαπάει και τον ακολουθεί τόσα χρόνια με έναν ... πλατινένιο δίσκο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που τελευταία προκάλεσε σχόλια με τις δηλώσεις του ότι δεν σηκώνει το πιάτο από το τραπέζι γιατί είναι ... άντρας, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους [και συγκεκριμένα από τη δημοσιογράφο του Happy Day] για τον χωρισμό του με την νεαρή ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα.

Και εκεί έγινε λίγο επιθετικός, αν και διατήρησε ένα επίπεδο ευγένειας: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτε γι' αυτό. Εδώ είμαστε για την απονομή, μου κάνετε κάποιες ερωτήσεις άσχετου περιεχομένου βέβαια, αλλά σας απάντησα. Για τα προσωπικά μου δεδομένα δεν απαντώ ποτέ! Οι δικοί μου άνθρωποι δεν με ρωτούν για τα δημοσιεύματα! Με ξέρουν! Αν είναι κάτι που με προσβάλλει έχω τον τρόπο να μιλήσω».

Κατόπιν πρόσθεσε ότι όπως εκείνος που είναι τραγουδιστής, έτσι και οι δημοσιογράφοι έχουν μια δουλειά να κάνουν και αυτή πρέπει να γίνεται πάνω από όλα με αμοιβαίο σεβασμό!