Σπυροπούλου: Ευχαριστώ όσους τηλεθεατές μου απέμειναν!

19.01.2015
Στο δρόμο της... αυτογνωσίας βαδίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και οι ατάκες δίνουν και παίρνουν στο πλατό της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» το πρωί της Κυριακής! Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών με τους τηλεθεατές η παρουσιάστρια έχει συνήθως μεγάλα κέφια, προφανώς γιατί λατρεύει τα παιχνίδια...

Την ώρα, λοιπόν, που έπαιζαν ένα παιχνίδι με τους τηλεθεατές και οι ομάδες είχαν χωριστεί με την Κωνσταντίνα και την καλεσμένη Λάουρα Νάργες από τη μία (δίδυμο ξανθιές εν δράσει) και τον Παύλο Σταματόπουλο με τον Αντώνη Λουδάρο από την άλλη, άρχισε να παίζει στο background η μουσική από τη Λίμνη των Κύκνων.

Η παρουσιάστρια του Alpha ξεκίνησε να χορεύει, μία το χορό του λευκού και μία του μαύρου Κύκνου και μόλις τελείωσε είπε «Ευχαριστώ τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και όσους τηλεθεατές απόμειναν»... [και να τη η αυτογνωσία πετιέται από ξαρχής!]

Εν τω μεταξύ, μόλις κατάλαβε το γραμματικό λάθος διόρθωσε μόνη της: «Απέμειναν. Να το πω και σωστά μη με πιάσουν στο στόμα τους».

Το αστείο συνεχίστηκε με ένα σχετικό εκνευρισμό, αφού η Κωνσταντίνα ήθελε να αλλάξει τους κανόνες και να δώσει δώρα και στους δύο συμμετέχοντες στο τηλεπαιχνίδι, ενώ τα μικρά συντακτικά λάθη συνεχίστηκαν και ψιλοσχολιάστηκαν και από τους υπόλοιπους.