Άλβες: Όταν η σύζυγος Μακόνεχι ζούσε στο... Κάτω Παρτάλι [photos]

16.01.2015
Πριν κάνει 3 παιδιά με τον σταρ του Χόλιγουντ, Μάθιου Μακόνεχι, η μελαχρινή Βραζιλιάνα Καμίλα Άλβες δεν προλάβαινε να απορρίπτει προτάσεις για ολόγυμνες φωτογραφήσεις!

Η Καμίλα Άλβες (Camila Alves) είναι μόλις 32 ετών, έχει γεννηθεί στη Βραζιλία, και πριν παντρευτεί τον mega σταρ του Χόλιγουντ, Μάθιου Μακόνεχι (Matthew McConaughey) και κάνει μαζί του τρία παιδιά, ήταν μια απλή και ταπεινή... αγρότισσα στο χωριό - όπως η μητέρα της.

Μαζί με άλλες καλλονές συμπατριώτισσές της - Ζιζέλ, Αλεσάντρα Αμπρόζιο, Αντριάνα Λίμα, Μπεατρίς Μπάρος - στα 19 της η Άλβες εγκατέλειψε το ... χωριό και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει το όνειρό της στο μόντελινγκ. Με τη μητέρα της ξεκίνησε να σχεδιάζει τις μετέπειτα γνωστές τσάντες Muxo. Τον Απρίλιο του 2012 έγινε το επίσημο πρόσωπο των ρούχων Macy's.

Η Άλβες, αν και χαρακτηριστική μελαχρινή καλλονή της Βραζιλίας, δεν έχει κάνει προκλητικές φωτογραφήσεις παρά μόνο για το άνδρικό περιοδικό Maxim. Στην Τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες την είδαμε πιο ... ξανθιά από ποτέ, υπερήφανοι στο πλευρό του Μακόνεχι!