Ρήγου: Αποκάλυψε από ποια ασθένεια πάσχει

16.01.2015
Πριν λίγο καιρό, η δημόσια εμφάνιση της Ελευθερίας Ρήγου, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας, προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Και αυτό, διότι η πάλαι ποτέ σέξι ηθοποιός σήμερα με τα παραπάνω κιλά είναι αγνώριστη και απέχει πολύ από την εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας από τις τελευταίες της τηλεοπτικές δουλειές. Η Ρήγου πρόσφατα είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη μάχη της με τα κιλά, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε στην προσωπική της ζωή.

Τώρα η ηθοποιός μιλά ξανά για τα κιλά της, το διαζύγιο της, ενώ αποκάλυψε στο περιοδικό ΕΓΩ, που έδωσε συνέντευξη, ότι εξαιτίας του βάρους της, συνάδελφός της είχε προτείνει να μην την πάρουν σε ένα θίασο!!!

«Τότε ήμουν αδύνατη, γύρω στα 60 κιλά. Τα τελευταία δυο χρόνια πήρα 20 κιλά. Το θέμα με το βάρος μου είναι η ιστορία της ζωής μου. Κάνω δίαιτα από 11 χρόνων! Οικογενειακώς, έχουμε μια τάση στο πάχος. Όταν έφτασα στα πολύ αδύνατα μου, 48-50 κιλά, ήμουν τρισευτυχισμένη, αλλά δεν έτρωγα τίποτα. Είχα πάει στο άλλο άκρο. Ήμουν ωραία, αδύνατη, με γωνίες και είχα δουλειά. Όταν άρχισα να παίρνω κιλά, βγήκε το πάθος μου για το φαγητό. Όταν έμεινα έγκυος, είχα φτάσει 100 κιλά. Στη συνέχεια όμως, όταν γέννησα, έχασα τα 50. Σήμερα, είμαι 80 κιλά» αποκαλύπτει.

Και προσθέτει: «Έχουν πει «γιατί να προτείνουμε την Ελευθερία για δουλειά έτσι όπως έχει γίνει»; Κάποιος συνάδελφος. Το έμαθα από τρίτους, οι οποίοι μάλιστα με συμβούλευσαν «κάνε κάτι για το βάρος σου, γιατί ακούσαμε αυτό». Νευρίασα πάρα πολύ, εξοργίστηκα. Εντάξει, έχω πάρει κάποια κιλά, δεν είμαι όπως ήμουν. Ξέρω ότι πρέπει να αδυνατίσω, αλλά δεν μπορεί να είμαστε όλες ένα «καλούπι». Ψηλές, αδύνατες, με τρέσες και botox. Όλες ίδιες είναι πια».

Στη συνέχεια παραδέχεται ότι εξαιτίας της αλλαγής στην εμφάνιση της, έχασε ακόμη και την πίστη στις υποκριτικές της ικανότητες, ενώ αποκαλύπτει στο τέλος από ποια ασθένεια πάσχει!

«Είχα χάσει την πίστη στον εαυτό μου, αμφισβητούσα ακόμα και τις υποκριτικές μου ικανότητες. Πήγαινα σε θεατρικές παραστάσεις και σκεφτόμουν "δεν θα μπορέσω ποτέ να παίξω όπως έπαιζα". Κι αυτό λόγω της αδράνειας. Από την κατάθλιψη που πέρασα, αλλά και από το χρόνιο υποθυρεοειδισμό από τον οποίο πάσχω, έχω μια ασθένεια που ονομάζεται Hashimoto. Πρόκειται για μια αυτοάνοση πάθηση που εκμηδενίζει το θυρεοειδή και προκαλεί τάση προς το πάχος» δήλωσε χαρακτηριστικά.