Εσπασε το ρεκόρ του ο Ψινάκης! Τέλεσε 39 γάμους σε μια μέρα! [photos]

15.01.2015
Ο Ηλίας Ψινάκης εκτός από τα υπόλοιπα καθήκοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει κι αυτό της τέλεσης πολιτικών γάμων. Δεν είναι λίγα λοιπόν τα ζευγάρια που σπεύδουν στον Δήμο της Ανατολικής Αττικής και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν με «έπαθλο» την selfie με τον εκκεντρικό τοπικό άρχοντα του ιστορικού Δήμου!

Ο Ψινάκης δείχνει να το διασκεδάζει περισσότερο από τα ζευγάρια που παντρεύονται, καθώς ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλαισιωμένος από τους ανθρώπους που ενώνει!

Σήμερα λοιπόν, την 15η του Γενάρη του 2015 ο Ψινάκης έσπασε το ρεκόρ του, καθώς πάντρεψε 39 ζευγάρια! «Έσπασα το Ρεκόρ μου!!! 39 ζευγάρια ένωσαν τις ζωές τους!!!

Τους πάντρεψα στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου! Αφετηρία 39 ευτυχισμένων ζευγαριών! Να μας ζήσουν!!!»έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram!

Με τόσους γάμους λοιπόν, θεωρείται δεδομένο ότι δεν του μένει άλλος χρόνος και από το πρωί που πηγαίνει στο μέγαρο της Δημαρχίας, μέχρι να φύγει δεν κάνει άλλη δουλειά!

Βέβαια, ο πολυμήχανος Ηλίας σίγουρα θα τα προλαβαίνει όλα και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον εκθειάζουν για το έργο που επιτελεί, ωστόσο, το μυστήριο του γάμου, δεδομένα του «τρώει» την περισσότερη ενέργεια, όμως το διασκεδάζει!