Νέος χωρισμός - «βόμβα»: Διαζύγιο για τον Γιάννη Βούρο;

15.01.2015
Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε χωρισμούς τον τελευταίο καιρό και στο τέλος θα φτύνουμε τον κόρφο μας να μείνει μακριά από εμάς η «επιδημία» που έχει πέσει στη showbiz.

Στη μακρά λίστα των χωρισμένων, φαίνεται ότι μπαίνει και ο Γιάννης Βούρος! Με το στόμα ανοιχτό μείναμε διαβάζοντας το δημοσίευμα του Newpost, ότι ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Λένα Κώνστα έριξαν τίτλους τέλους στο γάμο τους, μετά από 18 χρόνια!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αντοχές κυρίως της συζύγου εξαντλήθηκαν και ως φαίνεται αιτία ήταν η δικαιολογημένη εν πολλοίς, μόνιμη απουσία του ηθοποιού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μάλιστα, λόγω των καθηκόντων του ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ, ο Βούρος είχε μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας το γυαλί να σπάσει και τα όρια της συζύγου να εξαντληθούν.

Πάντως, το εν λόγω δημοσίευμα μάς προκαλεί εντύπωση, αφού το ζευγάρι στα τέλη του Δεκέμβρη είχε επισκεφτεί το Διογένης, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Μελίνα Ασλανίδου. Και ο φακός τους απαθανάτισε χαμογελαστούς, στη σπάνια αυτή έξοδο τους. Ο, τι κι αν συμβαίνει, θα δείξει.