«Βόμβα»: Χώρισαν και η Γερμανού με τον Ιωάννου!

13.01.2015
Κοίταξε να δεις που στο τέλος θα το πιστέψουμε ότι στην showbiz έχει πέσει... περονόσπορος και χωρίζει το ένα μετά το άλλο ζευγάρι.

Μόλις την Δευτέρα του πρωί (12/1) μάθαμε ότι χώρισε η Εβελίνα Παπούλια μετά από έξι χρόνια σχέσης. Και το βράδυ της ίδια μέρας «έσκασε» σαν βόμβα ο χωρισμός της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου!!!

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, αφού πέρασε μία σοβαρή κρίση στη σχέση του, που δεν κατάφερε να την αντιμετωπίσει. Κι εδώ και λίγο καιρό τραβάει χωριστούς δρόμους. Αν και οι δύο πλευρές μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα περί χωρισμού ή έστω κρίσης.

Ωστόσο, το έκαναν γι αυτούς στο Πρωινό, όπου η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ότι έχουν χωρίσει εδώ και μία εβδομάδα! Ο, δε, Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ο ίδιος το ξέρει εδώ και τρεις εβδομάδες! "Εγώ το ξέρω δύο εβδομάδες. Είναι χώρια γύρω στις τρεις εβδομάδες. Δε μπορούσα να το πω γιατί με τον άνθρωπο που μίλησα, το ήξερα, ήταν σίγουρο. Μου το είπε εμπιστευτικά... Τώρα που βγήκε η είδηση, μπορώ να βγω να το πω» είπε χαρακτηριστικά. Πάντως, ο Θέμης Γεωργαντάς, που είναι φίλος και γείτονας της Ναταλίας είπε ότι εκείνη είναι μια χαρά κι έχει κινητικότητα στο σπίτι της!!!

Να σημειωθεί, ότι πριν λίγες ημέρες ο νεαρός ηθοποιός γιόρτασε τα 27α γενέθλια του σε νυχτερινό κέντρο παρέα με φίλους και συνεργάτες, ενώ η Ναταλία έλαμψε δια της απουσίας της!

Πάντως και πέρυσι τον ίδιο καιρό (αρχές του 2014) και πάλι είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει. Μάλιστα, κράτησε για λίγες μέρες, αφού το ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση, δίνοντας έτσι τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν.