Ράπτη - Γιώρκας: Ένταση και δημόσιοι καβγάδες!

12.01.2015
Δεν μπήκε καλά η νέα χρονιά για την Έλενα Ράπτη και τον Λούκα Γιώρκα, δεν μπήκε καθόλου καλά. Και να το προσέξουν, διότι έχει πέσει... περονόσπορος στη showbiz και χωρίζει το ένα μετά το άλλο ζευγάρι.

Χτυπάμε ξύλο για την περίπτωση τους και συνεχίζουμε με το δημοσίευμα της Real, που θέλει το ζευγάρι να «καλωσόρισε» το νέο έτος με έναν τρικούβερτο καβγά!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου, περαστικοί τους άκουσαν να διαπληκτίζονται έντονα μεταξύ τους. Και να φωνάζουν ο ένας στον άλλον, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι, όπου ζουν μαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. «Φώναζαν αρκετά και για πολλή ώρα. Φοβηθήκαμε και βγήκαμε στο μπαλκόνι, αλλά τελικά μπήκαν στο σπίτι και ηρέμησαν» αποκάλυψε ένας ρουφ- γείτονας στην εφημερίδα.

Ωστόσο, ετούτος ως φαίνεται δεν ήταν ο πρώτος τους καβγάς. Είχε υπάρξει κι άλλος ένας, λίγες μέρες πριν, και μάλιστα στην πλατεία Αριστοτέλους. Ράπτη και Γιώρκας μάλωσαν σου λέει πολύ άγρια, μπροστά στα μάτια του κόσμου.

Πάντως, πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού είπε ότι και οι δυο έχουν εκρηκτικούς χαρακτήρες γι’ αυτό υπάρχουν αυτές οι εντάσεις. Αλλά το ίδιο πάντα πρόσωπο τόνισε ότι ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός, που δεν πρόκειται να φθαρεί από τους τσακωμούς!