Χτύπησαν με μολότοφ το αυτοκίνητο των Λιάγκα- Σκόρδα [vds]

09.01.2015
Μια συγκλονιστική πραγματικά αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια του Πρωινού (9/1). Με αφορμή το περιστατικό του Ακη Πετρετζίκη που βρήκε τη μηχανή του μέσα στα σκουπίδια και με αυγά σπασμένα πάνω της, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχαν ρίξει μολότοφ στο αυτοκίνητό τους και το είχαν κάψει! Μάλιστα την περίοδο εκείνη η Φαίη Σκορδά ήταν έγκυος και είχε πραγματικά τρομοκρατηθεί.

«Μας το έκαψαν, μας έβαλαν μολότοφ. Όλο το βράδυ το περάσαμε με την αντιτρομοκρατική στο σπίτι», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η Φαίη Σκορδά είπε πως «μπορεί να έγινε κατά λάθος. Τότε ρίχνανε μολότοφ συχνά στα αυτοκίνητα της γειτονιάς».

Ο Λιάγκας εν συνεχεία συμπλήρωσε: «Το αυτοκίνητο ήταν της Φαίης και το είχε πάρει το αμάξι με δάνειο, 30.000 ευρώ. Την ημέρα, λοιπόν, που πήγε στην τράπεζα και το αποπλήρωσε, μας ξυπνούν στη γειτονιά και μας λένε καίγεται ένα αυτοκίνητο κάτω….» και έδωσε και μία συμβουλή: «Να προσέχετε τα μικρά γράμματα. Δεν μας το πλήρωσαν από την ασφαλιστική γιατί ήταν τρομοκρατική ενέργεια και δεν υπήρχε προκήρυξη. Τι είμαστε ρε @#$% 17Ν για να υπάρχει προκήρυξη;» .