Λύτρα: Αυτός είναι ο άνδρας που παντρεύεται! (photos)

09.01.2015
Οριστικά σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει τα τελευταία χρόνια η Μάρω Λύτρα, η οποία εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει μόνιμα στον Καναδά.

Μάλιστα, στο Μόντρεαλ δουλεύει πλέον ως νοσηλεύτρια. Και τώρα διαβάζουμε στην Espresso ότι η πιο δημοφιλής παίκτρια που πέρασε ποτέ από ριάλιτι σόου (Fame Story 2) ετοιμάζεται να ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά!

Η Μάρω τον τελευταίο καιρό ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του 48χρονου επιχειρηματία, Θεόφιλου Παπαδόπουλου και σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση γάμου που της έκανε. Μάλιστα, ο γάμος τους θα γίνει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λακωνία.

Ωστόσο, ρίχνοντας μια ματιά στον λογαριασμό της Λύτρα στο Facebook μπορείς να καταλάβεις την ευτυχισμένη περίοδο που περνά, αφού παντού υπάρχουν φωτογραφίες του γοητευτικού άνδρα πυο την έκανε να χαμογελά ξανά. Η γνωριμία τους μετρά πολλά χρόνια, από τότε που εκείνη ήταν 15 ετών, ενώ συζούν.

Μαζί τους έχουν και τα τρία παιδιά του επιχειρηματία από τον προηγούμενο γάμο του, κάτι που γεμίζει την Μάρω με χαρά, αφού είναι γνωστή η αγάπη της για τα παιδιά. Και για του λόγου το αληθές, το μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook, όπου μιλά με τρυφερά λόγια για το σύντροφό της και τα τρία του παιδιά.

"Δράττομαι της ευκαιρίας να στείλω από εδώ τις ευχές μου για τη νέα χρονιά. Το 2014 ήταν μια δύσκολη χρονιά, με απογοητεύσεις κ.α. Νιώθω ευλογημένη γιατί μπορεί να μην έγινε πραγματικότητα η περσινή μου ευχή αλλά συνειδητοποίησα ότι ο Θεός μου έστειλε την αγάπη που χρειαζόμουν μέσα από τον άντρα που με αγαπά. Και μπορεί να μην έχω παιδιά, αλλά στάθηκα τόσο πολύ τυχερή που ήρθαν τρία παιδιά στην ζωή μου που αγαπώ και λατρεύω σαν δικά μου. Μπαμπά Pappas και παιδιά σας αγαπώ! Σας ευχαριστώ, καταλαβαίνω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου. Και ανυπομονώ να δω τα τρία αυτά παιδιά τον John, τον Paul και την Amber να μεγαλώνουν και να είμαι μέρος της ζωής τους κι αυτά της δικής μου. Theo ήσουν πάντα ο Άγιος Βασίλης μου, είτε το ήξερες είτε όχι. Σε ευχαριστώ", ήταν το τελευταίο μήνυμα αγάπης της τραγουδίστριας