Βρεττός: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό με Αραβανή!

09.01.2015
Ο χωρισμός του Ηλία Βρεττού με την Ευαγγελία Αραβανη μάς απασχόλησε τα μάλα τις προηγούμενες μέρες.

Είναι βλέπεις και η φήμη ότι το μοντέλο βγαίνει με γνωστό εφοπλιστή, που δίνει στο χωρισμό διαστάσεις... σκανδάλου!!! Το πρώην ζευγάρι – και κυρίως η Αραβανή – τηρεί σιγή ιχθύος, αλλά ήρθε η μεγάλη ώρα για τον τραγουδιστή να μιλήσει για το χωρισμό.

Δεν ξέρουμε, αν ο Βρεττός είχε κάνει κάμποσες ώρες πρόβες μπροστά στον καθρέφτη του για το μικρό λόγο που θα έβγαζε, πάντως στις τηλεοπτικές κάμερες τα είπε μια χαρά. (Κάτι που παρατήρησαν και στην εκπομπή Happy day)

«Τώρα έχω αποδεχτεί ότι η προσωπική μου ζωή αφού είναι στα φώτα, απασχολεί. Στην αρχή με άγχωνε και με εκνεύριζε» δήλωσε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Επειδή είμαι πολύ θετικός άνθρωπος πιστεύω στο μπροστά, στο μετά και ότι έρχονται πολύ ωραία πράγματα όχι μόνο για μένα και για όλους... Την προηγούμενη χρονιά συνέβησαν πολλά, άλλαξα συνεργάτες, άλλαξαν πράγματα στην οικογενειακή μου κατάσταση, οπότε έκλεισαν κάποιοι κύκλοι και άνοιξαν καινούργιοι¨.

Και κατέληξε: «Μίλησα για την τελευταία μου σχέση κι αυτό γιατί ήταν μία πολύ υγιής σχέση και περνούσα καλά και αισθάνθηκα ότι ήθελα να το μοιραστώ αφού είχε πάρει τόση μεγάλη έκταση όλο αυτό», ενώ ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους τονίζοντας ότι θα πει περισσότερα, όταν ο ίδιος το θελήσει!