Άνιστον: Ο Τζάστιν είναι δώρο του νεκρού πρώην μου

09.01.2015
Απίστευτες αποκαλύψεις κάνει η διάσημη ηθοποιός για τους έρωτες της ζωής της.

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί, η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) δηλώνει ερωτευμένη και τρισευτυχισμένη στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux). Τώρα, όμως, πρώτη φορά, αποκαλύπτει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η άφιξή του στη ζωή της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times η 45χρονη σταρ αποκάλυψε την πεποίθησή της πως ένας πρώην αγαπημένος της -ο οποίος, όμως, δυστυχώς δεν ζει πια- έστειλε τον Τζάστιν στη ζωή της.

"Ήταν ο πρώτος μου έρωτας -πέντε χρόνια ήμασταν μαζί. Θα ήταν ο ένας και μοναδικός, αλλά ήμουν 25 και ηλίθια. Πρέπει να μου έστειλε τον Τζάστιν για να επανορθώσει για όλα αυτά", δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζεν και παρά το γεγονός ότι δεν τον ονομάτησε, η DailyMail αποκαλύπτει πως πρόκειται για τον ηθοποιό Ντάνιελ ΜακΝτόναλντ (Daniel MacDonald) με τον οποίο χώρισε το 1994, έναν χρόνο πριν κερδίσει τον ρόλο της "Ρέιτσελ" στα "Φιλαράκια" που την έκανε παγκόσμια διάσημη. Ιδού και μια φωτογραφία του Ντάνιελ, ο οποίος, δυστυχώς πέθανε το 2007 από όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν μόλις 47 ετών.

"Η Τζεν δεν ξεπέρασε ποτέ στην πραγματικότητα τον Ντάνιελ, παρά το γεγονός ότι αμέσως μετά τον χωρισμό τους τα έφτιαξε με τον Τέιτ Ντόνοβαν, τον οποίο και αρραβωνιάστηκε. Στη συνέχεια βέβαια, ήρθε στη ζωή της ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα τον παντρευτόταν αν ο Ντάνιελ δεν είχε παντρευτεί στο μεταξύ κι εκείνος", μεταφέρει πηγή της Daily Mail αναφερόμενη στον γάμο του ΜακΝτόναλντ με την ηθοποιό Μουζά Μαραΐνι Μελεχί (Mujah Maraini Melehi) το 1999, ο οποίος του χάρισε δυο παιδιά.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί ποζάρει η οικογένεια του Ντάνιελ σε όμορφες στιγμές.

Για την ιστορία, η Τζένιφερ παντρεύτηκε τον Μπραντ το 2000 και ο χωρισμός τους ήρθε το 2005 όταν εκείνος γνώρισε την Αντζελίνα.