Γκολεμά: Να πάρει καμιά άδεια η Σπυροπούλου

09.01.2015
Οι τελευταίοι μήνες δεν είναι κι οι καλύτεροι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η εκπομπή της πάει από το κακό στο χειρότερο, προκαλέι συνέχεια αρνητικές αντιδράσεις, η συνέντευξη της στους “Καρντάσιανς” έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια αλλά η ίδια συνεχίζει να δηλώνει πως δε συμβαίνει τίποτα κακό.

Η Ντέπυ Γκολεμά είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που της άσκησαν σκληρή κριτική γιατί ήξερε κάποια πράγματα παραπάνω απ' όσα ακούγονται και γράφονται και στην πρόσφατη συνέντευξη της στο You, αναφέρθηκε ξανά στην περίπτωση της νεαρής παρουσίαστριας δίνοντας της μία συμβουλή.

«Τι να τη συμβουλέψω; Να πάρει μια άδεια άνευ αποδοχών και να πάει να ξεκουραστεί. Νομίζω δεν αρέσει πια ούτε η ίδια στον εαυτό της με όσα κάνει» δήλωσε.

Στη συνέχεια όταν της ζήτησαν την άποψη της για την Ελεονώρα Μελέτη απάντησε πως βαριά κι ανθυγιεινα δεν πληρώνει η εφημερίδα της ενώ για τη Ναταλία Γερμανού θεωρεί πως ήταν λάθος της να φύγει από τον ΑΝΤΙ και δεν της άρεσε το σκηνικό αλλά την αγαπάει γιατί είναι και νονά του σκύλου της.

Τέλος, όσον αφορά το Dancing with the stars σχολίασε πως ο κόσμος το βαρέθηκε, ο Γαβαλάς ντύνεται μια χαρά τιμώντας την ποιότητα του προγράμματος στο οποίο συμμετέχει και η Δούκισσα Νομικού είναι ωραία κοπέλα.