Ίμβριος: Χριστούγεννα στο τμήμα με την πρώην σύζυγο;

08.01.2015
«Θερμό» επεισόδιο με την πρώην σύζυγό του φέρεται ότι είχε παραμονή Χριστουγέννων ο Πέτρος Ίμβριος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο τραγουδιστής και η Έλενα Ζαφειροπούλου είχαν ένα «θερμό» επεισόδιο που τους οδήγησε σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού τους τελευταίους μήνες είναι τεταμένη. Μέχρι να εκδοθεί το διαζύγιο με τη βοήθεια των δικηγόρων τους, κατέληξαν στις μέρες που θα μπορεί να βλέπει ο Ίμβριος τις δύο κόρες του. Την παραμονή Χριστουγέννων και σύμφωνα με την προκαθορισμένη συμφωνία που είχε κάνει με την πρώην σύζυγο του, ήταν να πάρει εκείνος από νωρίς το πρωί τα παιδιά.

Οι ώρες όμως περνούσαν και εκείνη δεν εμφανίστηκε με τα παιδιά. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κινητό της ήταν κλειστό για ώρες. Αυτό προκάλεσε την οργή του τραγουδιστή που κατόπιν νομικής παρότρυνσης το απόγευμα θα πήγαινε στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για να καταθέσει μήνυση κατά της συζύγου του για αθέτηση της ώρας παραλαβής των παιδιών.

Όταν εκείνη έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα, το κλίμα ήταν εκρηκτικό, με τους δυο τους να έχουν μια έντονη λογομαχία. Μάλιστα, χρειάστηκε να μπούνε στη μέση οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.