Σφακιανάκης: Χαστούκισε τον σύντροφο της κόρης του;

08.01.2015
Ένα σπίστευτο περιστατκό με πρωταγωνιστή το Νότη Σφακιανάκη και το σύντροφο της κόρης του, Αφροδίτης αποκαλύπτει εβδομαδιαιο περιοδικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η κόρη του τραγουδιστή είχε μια σχέση με ένα αγόρι, η οποία όμως δεν πήγε καλά και εκείνη θέλησε να χωρίσουν. Εκείνος όμως δε δέχτηκε και τόσο καλά τον χωρισμό αυτό και συνέχισε να την παρενοχλεί και να της ασκεί πίεση.

Ο Νότης που έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του, όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη έγινε έξαλλος. Βρήκε το πρώην αγόρι της κόρης του και φέρεται μάλιστα να του έριξε πάνω στον διαπληκτισμό ένα... χαστούκι!

Μάλιστα, το περιστατικό προκάλεσε... σούσουρο στα νότια προάστια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 19χρονη Αφροδίτη για ένα διάστημα βίωσε μία «κόλαση» και ο πατέρας της, που είναι κομμάτι έκρυθμος δε μπορούσε να αφήσει την κατάσταση να συνεχιστεί έτσι.

Στη συνάντηση που είχε με το νεαρό αγόρι, το οποίο κατάφερε να πετύχει στο δρόμο, τα πράγματα... ξέφυγαν, όταν το αγόρι προσπάθησε να του επιτεθεί φραστικά. Εκείνος του έριξε ένα χαστούκι που σίγουρα θα το θυμάται σε όλη του την ζωή.