Η Φουρέιρα επιβεβαιώνει τη σχέση με τον εφοπλιστή Λυκούδη [photos]

31.12.2014
Χέρι - χέρι με τον Λυκούδη! Χαμός έγινε στις αρχές του μήνα όταν αποκαλύφθηκε ότι η Φουρέιρα όχι μόνο έχει χωρίσει με τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά έχει ήδη βρει άξιο αντικαταστάτη στο πρόσωπο του γνωστού εφοπλιστή Σπυράγγελου Λυκούδη. Πολλοί έλεγαν μάλιστα ότι τον γνώρισε λίγο πριν τελειώσει η σχέση με τον ποδοσφαιριστή!

Το αν ο χωρισμός επήλθε λίγο πριν γνωρίσει τον ... επόμενο ή όχι, ποιος να το γνωρίζει πέρα από τους εμπλεκόμενους, πάντως η Φουρέιρα με τον Λυκούδη έκαναν μια εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο πριν την ανακοίνωση του χωρισμού με Σαμαρά και αυτό θεωρήθηκε άτυπη επιβεβαίωση του έρωτά τους.

Την αποκλειστικότητα όμως της πρώτης φωτογραφίας του νέου ζευγαριού έχει το περιοδικό ΟΚ! Η Ελένη και ο Σπυράγγελος εμφανίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης. Η τραγουδίστρια αυτή τη φορά δεν δίστασε να ποζάρει με χαμόγελο στους παπαράτσι με το νέο της σύντροφο [ο οποίος έκανε τον Κινέζο].

Η Φουρέιρα πάντως δείχνει να έχει ξεπεράσει τόσο τον σάλο με την αποκάλυψη της αλβανικής καταγωγής της, όσο και τον χαμό με τον χωρισμό της για τα μάτια του ομολογουμένως ελκυστικού νεαρού εφοπλιστή.