Στρατής: Δε μοιράζομαι τίποτα πια

30.12.2014
Το 2014 ήταν μια περίεργη χρονιά για πολλούς επειδή βρέθηκαν στο κλαμπ των χωρισμένων κι ένας απ’ αυτούς ήταν κι ο Μύρωνας Στρατή ο οποίος κλείνει τη χρονιά εργένης και μετράει πολλές πετυχημένες συναυλίες με τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα μίλησε για το πόσο τον επηρέασε ο χωρισμός του με τη Μαίρη Συνατσάκη και τις αλλαγές στη ζωή του ανεξάρτητα με τις επιτυχίες στα επαγγελματικά του κυρίως όσον αφορά τις live εμφανίσεις του αφού δεν έβγαλε κάποια καινούρια κομμάτια.

«Το 2014 ήταν μια παράξενη χρονιά, κυρίως για προσωπικούς λόγους. Βρέθηκα στα 32 μου για πρώτη φορά εργένης. Έκανα πολλά ταξίδια, δούλεψα πολύ, πάρα πολύ, και αφιέρωσα στους φίλους μου εξίσου πολύ χρόνο. Πώς μου φαίνεται η εργένικη ζωή; Ουσιαστικά η καθημερινότητα μου παραμένει ίδια. Αλλάζει κάπως η οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα. Ξέρετε, κάποια πράγματα που μοιραζόμουν τώρα πια δεν τα μοιράζομαι. Αν βγαίνω έξω με αντροπαρέα; Μωρέ, πάρταρα για τρεις βδομάδες σερί και μετά κουράστηκα. Highlights; Ένα ταξίδι που έκανα στην Κοπεγχάγη» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Επίσης είχε αναφέρει πριν απ' αυτή τη συνέντευξη πως πάντα θα αγαπάει τη Συνατσάκη με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις, μιλάνε κανονικά ύστερα από δέκα μήνες περίπου που χουν χωριστά και δεν είναι έτοιμοσ να ξαναερωτευτεί.