Η Αραβανή χώρισε για εφοπλιστή [στο δρόμο που χάραξε η Φουρέιρα]

30.12.2014
Μα τι έχουν πάθει οι διάσημες κυρίες και έχουν πάρει αμπάριζα τους εφοπλιστές; Για χάρη εφοπλιστή διαβάζουμε ότι χώρισε τον Ηλία Βρεττό και η Ευαγγελία Αραβανή. «Βαρέθηκε το τζετ σκι, πήγε στα καράβια»; Ενώ έλειπε ο Ηλίας Βρεττός για εμφανίσεις εκτός Αθήνας, η σύντροφός του φαίνεται ότι πήρε κάποιο άλλο ... πλοίο!

Μετά την Ελένη Φουρέιρα, που τα δημοσιεύματα τη θέλουν μαζί με τον εφοπλιστή Λυκούδη, το δεύτερο κρούσμα είναι από ότι φαίνεται η Ευαγγελία Αραβανή.

Ο χωρισμός της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Ηλία Βρεττό προκάλεσε έκπληξη και σύμφωνα με το govastileto.gr πάλι ένας εφοπλιστής είναι ο λόγος που επήλθε ο χωρισμός.

Στο Πρωινό σχολίασαν τις εξελίξεις και ο Γιώργος Λιάγκας με τον γνωστό του καυστικό τρόπο έδωσε την δική του διάσταση στα πράγματα. «Ρε παιδιά τι το συζητάμε; Είναι προφανές. Η Ευαγγελία βαρέθηκε το τζετ σκι του Βρεττού και προτίμησε τα καράβια του εφοπλιστή».

Την Παραμονή Χριστουγέννων η Ευαγγελία έφυγε από το σπίτι τους με τον Ηλία, κι ενώ εκείνος έλειπε εκτός Αθηνών για εμφάνιση σε μαγαζί. Το ίδιο βράδυ κάποιοι την είδαν σε γνωστό μαγαζί πλάι στον νεαρό εφοπλιστή. Άραγε οι φήμες ισχύουν;