Χαμός με τη δήλωση του Έμινεμ ότι είναι... gay! [vds]

29.12.2014
Η ταινία The Interview έχει γίνει το θέμα των ημερών όχι μόνο για όλη την περιπέτεια με την πρεμιέρα της, αλλά και για πολλούς ακόμα λόγους. Ένας ακόμα είναι ότι στο πλαίσιό της ο γνωστός ράπερ Έμινεμ δηλώνει ότι είναι ... gay!

Περισσότερα από 18 εκατ. δολ. έχει κερδίσει η Sony Pictures από την προβολή της ταινίας κατά τις πρώτες τέσσερις ημέρες στο διαδίκτυο, όπως ανακοίνωσε η Sony. Την ταινία έχουν «κατεβάσει» οι χρήστες του διαδικτύου πάνω από 2 εκατ. φορές, σύμφωνα με τη Sony Pictures.

Το «The Interview» των Σεθ Ρόγκεν και Ίβαν Γκόλντμπεργκ είναι μια καυστική κωμωδία που αφηγείται το χρονικό μιας αποστολής δυο Αμερικανών δημοσιογράφων (Σεθ Ρόγκεν και Τζέιμς Φράνκο) στη βόρεια Κορέα για να σκοτώσουν τον ηγέτη Κιμ Τζον-ουν.

Μια επιπλέον ... έκπληξη στο πλαίσιο της ταινίας είναι η δήλωση του πασίγνωστου ράπερ Έμινεμ (Eminem) ότι είναι... ομοφυλόφιλος...

Ο ράπερ σε συνέντευξή του στην πλοκή της ταινίας εξηγεί στον χαρακτήρα του Franco... «Όταν λέω διάφορα για τους ομοφυλόφιλους ή κάποιοι θεωρούν ότι οι στίχοι μου είναι ομοφοβικοί είναι επειδή είμαι gay». Και το επαναλαμβάνει 4 φορές ...

Ο Έμινεμ συνεχίζει την συγκλονιστική εξομολόγηση του. «Είμαι σοκαρισμένος που ο κόσμος δεν το έχει καταλάβει ακόμα. Θέλω να πω ότι το δείχνω», δήλωσε, και στη συνέχεια διάβασε ένα λυρικό ποίημα του 2009 με τίτλο «Medicine Ball», μέσα από το οποίο αποκαλύπτει: «Έχω αφήσει διάφορα χνάρια σχετικά με την ομοφυλοφιλία μου».

Πάντως οι θαυμαστές του στα social media πιστεύουν ότι ο Έμινεμ απλά... μάς δουλεύει!